Om oss

 

Melhus Songlag er et blanda kor med ca. 35 sangere fra Melhus og Trondheim, som dyrker musikalsk kvalitet i et godt sosialt miljø.
Vi synger variert musikk; Klassisk, folkemusikk, Afro-inspirert, pop, jazz, viser og musikaler.

Konserter

Vi holder konserter på Melhus, i Trondheim og andre steder i regionen. Den årlige adventkonserten i Melhus kirke, i samarbeid med Kulturskolen i Melhus har blitt en populær tradisjon. Andre konserter er Loddgårdskonsertene i fjøset til Loddgården på Melhus, førjulskonserter i Ila kirke sammen med andre trønderske kor, 17. mai-konserter i Melhus, musikaler og konserter i Melhus rådhus.

Melhus Songlag har deltatt på flere NM i korsang, og oppnådd gode plasseringer i Gruppe B.

Dirigent Ingrid Synnøve Østvang

Ingrid har vært dirigent i koret siden 2011.Hun er født i Os i Østerdalen i 1982, og bor nå i Trondheim. Hun har en mastergrad i musikkvitenskap fra Institutt for Musikk ved NTNU, med fordypning klassisk piano og norsk, vokal folkemusikk. . For tiden jobber hun som frilans musiker innen feltene dirigering, undervisning, konsulentvirksomhet og solosang – da nærmere bestemt kveding. Hun synger førstesopran i Embla, hvor hun også jobber som konsulent.

Er du glad i å synge, og kunne tenke deg å synge i kor?

Kom gjerne innom på en av øvingene våre, når Korona-krisa har dempet seg. Vi øver normalt hver tirsdag klokka 19.30-22.00 på Rødde Folkehøgskole i Melhus.
Vi har ikke noe krav til sangprøve ved opptak, men er ute etter folk som har glede av å synge, og som gjerne vil strekke seg litt musikalsk sammen med andre i et trivelig kor-miljø. 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med lederen i koret,
Karin S. Gåsbakk, tel: 412 71 835
Eller send oss en epost: melhus.songlag@kor.no